Om oss

Välkommen till Voffgott.se 🤍

Vi är ett familjeföretag som brinner för att erbjuda högkvalitativa produkter för ett medvetet och hållbart hundliv. Hos oss hittar du ett brett sortiment av produkter för både stora och små hundar, vilket inkluderar allt från leksaker till tillbehör för träning och vardagslivet.

Vi har många års erfarenhet av att ta hand om hundar och har haft glädjen att umgås med olika raser genom åren. Vår passion för hundar har stärkts med tiden, och det var just vår kärlek till hundarna och vårt intresse för deras välbefinnande som ledde till idén bakom Voffgott.se. Vi ville skapa en plattform där hundar och deras ägare kan hitta roliga och användbara produkter som främjar deras hälsa och välbefinnande.

Vi strävar ständigt efter att utöka vårt sortiment, och vår prioritering av hälsa och hållbarhet innebär att vi i första hand köper in produkter som är tillverkade i Sverige eller EU. Vi har ett stort utbud av produkter, men vi har också sträckt oss lite längre för att möta efterfrågan och uppfylla våra kunders behov.

Tveka inte att höra av er till oss om det är något ni undrar över!

 

 

 

 

 

            

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen